Általános szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 

A jelen ÁSZF tartalmazza a www.polopark.hu webáruház (továbbiakban Pólópark) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

I. A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Eladó) adatai:

Tulajdonos: Rigó Tamás ev
Székhely- és postacím: 5200 Törökszentmiklós Batthyány út 181. (nem árusítóhely)
Statisztikai számjel: 69681307-7410-231-16
Adószám: 69681307-2-36

Nyilvántartási szám: 53531708

Nyilvántartásba vevő szerv: Szolnoki Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám: 50469240-10002371

Iban: HU39504692401000237100000000
A Webáruház címe: www.polopark.hu

Ügyfélszolgálat adatai:

E-mail: info@polopark.hu
Telefon: +36205852371
Hétfő-Péntek:  09:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

Tárhelyszolgáltató adatai:

  • Cégnév: ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
  • Székhely: 9024 Győr, Déry T. u. 11.
  • Telephely1: 1087. Budapest, Asztalos Sándor út 9-13
  • Telephely2: 1108. Budapest, Kozma u. 2.
  • Iroda: 1095. Budapest, Soroksári út 48.
  • Adószám: 14315754-2-08
  • Cégjegyzékszám: 08-09-016359
  • Levelezési cím: 9024 Győr, Déry T. u. 11.
  • Elektronikus levelezési cím:  info@elin.hu

II. Általános Szerződési Feltételek:

A PólóPark Webáruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a https://www.polopark.hu webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó (Megrendelő) között a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a webáruház szolgáltatásait és nem küldhet megrendelést sem. A Pólópark webáruház minden érvényes rendelésről rendelésigazoló e-mailt küld. Csak a visszaigazolt megrendelés érvényes. A felhasználó a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek. A megrendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár!
Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért az eladó nem vállal felelősséget. Tekintettel arra, hogy az internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt bekövetkezett károk tekintetében a Póló Park minden kártérítési felelősséget kizár.
A weboldalunkon található árak forintban értendőek és a fizetendő vételár teljes összege látható, tartalmazzák az ÁFA-t (27%) is. Az árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák! A Szállítás menüpontban megtalálod ezen költségeket. Az akciós árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.
A weboldalon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állhatnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. Az oldalon található bármilyen tartalom máshol történő felhasználása kizárólag a Pólópark írásos beleegyezésével engedélyezett.

A webáruház kezelése

A termékek tulajdonságait, leírásait a felhasználók megtekinthetik a termékekre kattintva, azok bemutató oldalain.
A Webáruház tartalma és a vásárlás elérhető minden Felhasználó számára, regisztráció nélkül is.

Szerződéskötés

A webáruházban megrendelhető termékek lényeges tulajdonságairól Felhasználó a megrendelést megelőzően a webáruház termékek tulajdonságait leíró oldalain tájékozódhat.

A szerződéskötés nyelve magyar.

A webhelyen leadott megrendelések ráutaló magatartás formájában tett jognyilatkozatnak minősülnek.

Az eladó a megrendelés megérkezését elektronikus úton késedelem nélkül köteles visszaigazolni. Ha a visszaigazolás nem érkezik meg Felhasználóhoz 48 órán belül, akkor Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség alól.

A megkötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az eladó nem iktatja, és a későbbiekben nem lesz írásban hozzáférhető.

Az eladó magatartási kódexnek nem vetette alá magát, így az nem áll rendelkezésre nála.

A Felhasználó a megrendelés elküldése előtt, a megrendelés lépései során tájékoztatást kap az aktuális szállítási díjakról és a lehetséges fizetési módokról.

A szerződési feltételeket a Felhasználó a megrendelésének e-mail útján történő visszaigazolásában kapja meg, a megrendelésének beérkezésekor aktuális tartalommal.

Adatbeviteli hibák javítása:

A vásárlónak a megrendelés elküldéséig, a rendelés bármely szakaszában bármikor lehetősége van a webáruház felületén az adatbeviteli hibák javítására.

Elállás joga:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 Kormányrendelet alapján elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a vásárlót internetes vásárlás esetén.

Kormányrendeletnek megfelelően a fogyasztó a termék kézhezvételének napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a termék nem egyedileg készített.

Írásban történő elállás esetén, amennyiben a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi, azt érvényesítettnek kell tekinteni.

A fogyasztó által kifizetett összeget, a webáruház tulajdonosa legkésőbb az elállást követő 14 napon belül köteles visszatéríteni.

A termék visszaküldésének közvetlen költsége a fogyasztót terheli.

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát a szolgáltatás egészének teljesítését követően, amennyiben a „Szolgáltató” a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően a felmondási jogát elveszíti.

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, illetve olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, ez esetben nem élhet az elállási joggal (pl. egyedi fényképes póló, bögre gyártása esetén, stb.)

Továbbá nem gyakorolhatja a fogyasztó elállási jogát olyan termék esetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. Higiéniai és egészségügyi okokból ruházati termékeket (póló, pulóver, atléta, body, …) abban az esetben veszünk vissza, amennyiben a termék bizonyíthatóan nem került használatba, illetve nem volt még kimosva.

Kérjük, hogy reklamációját és megrendeléstől történő elállása jogát írásban érvényesítse a poloparkhun@gmail.com e-mail címen.

Elállási/Felmondási nyilatkozat minta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

A webáruházban feltüntetett termékek csak illusztrációk, azok a valóságban eltérőek lehetnek. Ez esetben a vásárlás átvételtől számítva 14 napig visszamondható.

A szerződéskötés nyelve magyar.

Rendelés menete

Érvényes rendelést a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. A csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező a rendelés véglegesítéséhez.
Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a megrendelt termékek vételárát és a fizetendő szállítási díjat. Ezután az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küld a rendszer, amely tartalmazza a rendelés adatait és az ÁSZF-et.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a kézbesítő értesítést hagy. A futár kettő alkalommal próbálja meg a kézbesítést, a második sikertelen kézbesítés után a csomagot visszajuttatják hozzánk.
Az árlistában szereplő árak Bruttó árak, melyek tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az összes ide vonatkozó adónemet. Az árak Forintban (HUF) értendőek

A megrendelés utólagos korrigálása

Amennyiben Felhasználó változtatni szeretne a már leadott megrendelésén, vagy helytelen adatokat adott meg, azt mielőbb jeleznie kell az ügyfélszolgálati elérhetőségeken. Fontos, hogy ezt haladéktalanul tegye meg, hogy a teljesítés megkezdése előtt Szolgáltató korrigálhassa a megrendelést. A megrendelés korrigálása esetén Szolgáltató a megrendelésről új visszaigazolást küld a módosított tartalommal, melynek értelmében a módosításnak megfelelően jön létre, illetve – a már korábban elfogadott hibás megrendelés esetén – módosul a vásárlásra vonatkozó szerződés.

Termékértékelés

A weboldalon található terméket a Felhasználó hozzászólás, valamint pontozás formájában értékelheti. A hozzászólásnak, pontozásnak nem feltétele a webhelyen történő regisztráció, bárki írhat értékelést.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a közzétett hozzászólások és bejegyzések, általa nem felismerhető módon másokat sértő tartalmáért. Szolgáltató nem vállal felelősséget az egyes hozzászólásokban esetlegesen elhelyezett romboló jellegű programok, alkalmazások – például: vírusok, férgek, makrók, továbbá az egyéb, fel nem sorolt programok, alkalmazások – okozta károkért, bár lehetőségeihez mérten mindent megtesz ezek elkerülése, kiszűrése érdekében.

Szolgáltató a hozzászólásokat megjelenítés előtt moderálja.

Általános rendelkezések, adatvédelem

Felhasználó hozzászólásai közzétételüket követően a többi felhasználó által láthatók oly módon, hogy általuk az adott hozzászóló keresztneve is beazonosítható, az általa hozzászólásában közétett adatok megismerhetőek, így a Felhasználó személyazonossága is beazonosíthatóvá válhat. Ez azonban a Felhasználó saját felelősségi körébe tartozik, az ezzel kapcsolatos következményekért Szolgáltató nem vonható felelősségre.

Felhasználó a hozzászólásait nem teheti közzé más személy vagy jogi személy nevében, valamint ezek nem lehetnek törvénybe ütköző, diszkriminatív, rasszista, gyűlöletkeltő, káros, obszcén vagy vallási, politikai nézetekkel kapcsolatos szövegek, nem sérthetik más személy magánéletét, nem lehetnek sértőek, vagy veszélyeztető hatásúak az azokat esetlegesen elolvasó kiskorúakra nézve. Nem tartalmazhatnak továbbá törvény vagy szerződés által védett tartalmakat, ipari titkokat és szellemi tulajdont sértő, továbbá számítógépes vírusokat terjesztő tartalmakat, illetve olyan tartalmakat, amely alkalmas lehet a Szolgáltató vagy harmadik személy jogainak és érdekeinek a bármilyen formában történő megsértésére.

Felhasználó nem jogosult hozzászólásaival és az általa hozzászólásban feltöltött nem szöveges tartalmakkal ingatlanok, ingóságok vagy szolgáltatások adásvételére vagy reklám elhelyezésére irányuló tevékenységet folytatni, vagy ilyen tevékenységet elősegíteni.

Felhasználó hozzászólásai tartalmazhatnak a szövegen kívül egyéb tartalmakat (kép, video, hanganyag, stb.) is, valamint az általa megosztott egyéb tartalmak is tartalmazhatnak ilyet. Kép, mozgókép esetén az nem lehet más személy képmása, illetve tartalom fajtától függetlenül a tartalom nem lehet bármi módon törvénybe ütköző, diszkriminatív, rasszista, gyűlöletkeltő, káros, obszcén, vagy vallási, politikai nézetekkel kapcsolatos, nem sértheti más személy magánéletét, nem sérthet, vagy veszélyeztethet kiskorúakat. Nem tartalmazhat továbbá törvény vagy szerződés által védett tartalmakat, ipari titkokat és szellemi tulajdont sértő, továbbá számítógépes vírusokat terjesztő tartalmakat, illetve olyan tartalmakat, amely alkalmas lehet a Szolgáltató vagy harmadik személy jogainak és érdekeinek a bármilyen formában történő megsértésére.

Felhasználó a magáról adatokat, információkat tartalmazó tartalmak tekintetében jelen feltételek elfogadásával hozzájárul azok oly módon történő közzétételéhez, hogy azok a honlapot használó többi felhasználó számára – tehát nyilvánosan – hozzáférhetőek, láthatók lesznek, és az észlelők által az adott fényképet feltöltő felhasználó neve is beazonosítható, így a Felhasználó személyazonossága is beazonosíthatóvá válhat. Ez azonban a Felhasználó saját felelősségi körébe tartozik, az ezzel kapcsolatos következményekért Szolgáltató nem vonható felelősségre.

Közzététel

A weboldalon közzétett hozzászólások a weboldal minden látogatója számára látható módon jelennek meg.

A hozzászólás közzétételével a Felhasználó lemond arról, hogy a későbbiekben hozzászólásában foglalt tartalmak felhasználására alapozva anyagi vagy más jellegű követelést támasszon.

A hozzászólások tartalmáért Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha az adott hozzászólás saját érdekét vagy mások jogos érdekeit, illetve közérdeket sért, azt indoklás nélkül törölheti.

Felhasználó kérheti Adatkezelőtől a hozzászólásának törlését.

Szolgáltató felhívja a Felhasználó figyelmét arra, hogy hozzászólásai megtétele előtt alaposan és körültekintően mérlegelje azt, hogy mit és milyen formában tesz közzé.

Bárki valós személy személyes adatának, a rá vonatkozó ismereteknek az érintett hozzájárulása nélküli közzététele tiltott – és így törlésre kerül –, amennyiben az érintett azokat nem saját maga hozta nyilvánosságra.

A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkek szintén tiltottak.

Valós személyt sértő, azt lejárató, illetve olyan, egyértelműen személyhez köthető hozzászólás, amely sértő című vagy tartalmú, nem tehető közzé. Ha egy Felhasználó vagy érintett sérelmezi a róla írt hozzászólást, kérheti annak törlését akkor is, ha az egyébként nem meríti ki a fent tárgyalt feltételeket.

Moderáció

Szolgáltató a hozzászólásokat előzetesen megvizsgálja és jóváhagyja a közzététel előtt.

Szolgáltató kéri Felhasználótól, hogy ha olyan bejegyzést észlel, amely megítélése szerint jelen feltételek és alapelvek valamelyik pontjába ütközik, a Felhasználó, Szolgáltató, más vagy mások jogát vagy jogos érdekét sérti, esetleg bűncselekmény megvalósulásának gyanúját kelti, vagy egyéb módon akadályozza a kulturált információcserét, jelezze azt Szolgáltatónak elektronikus levélben.

A weboldalon megjelenő jogsértő hozzászólásokat a Szolgáltató törölheti, vagy kérésre törli. Ilyen hozzászólások lehetnek, amelyek:
– a Szolgáltató vagy mások jogait vagy érdekeit sértik,
– tartalmuk jogszabályba, vagy jelen feltételekbe ütközik.

Szolgáltató az egyes hozzászólásokat utólag nem szerkeszti, illetve részlegesen sem törli; vagy változatlan formában meghagyja azokat, vagy teljes egészében törli.

Szellemi tulajdon

Más hozzászólásában megjelenő, szellemi tulajdonnak (műnek, alkotásnak, tudományos vagy egyéb szellemi teljesítménynek) tekinthető tartalmakat csak a jogosult (saját tartalmat közzétevő, szerző) előzetes engedélyével szabad felhasználni.

Felelősség

A webhelyen elhelyezett közlések a webhelyet látogató Felhasználókból álló közösség tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Szolgáltatót. A webhelyen elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, illetve jogi vagy szakmai tanácsadásnak.

A hozzászólásért, bejegyzésért annak írója a felelős, azért Szolgáltatót felelősség nem terheli.

A hozzászólásokra és a kapcsolatfelvételre vonatkozó egyéb szabályok

A weboldalon megjelenő, a Szolgáltató által közzétett hozzászólásokat a szerzői jog szabályai védik, azokat a weboldalon kívül megosztani, illetve azokból idézni csak a forrás feltüntetésével, az idézés szabályainak megfelelően szabad. A megosztás további feltétele, hogy az a tartalom teljes egészében és változatlan formában való átvételével történjen.

Ha Felhasználó olyan hozzászólással találkozik, amely megítélése szerint a jelen feltételek szabályait sérti, vagy adatkezelési, esetleg fogyasztóvédelmi szabályokat sért, kérjük, e-mail útján küldjön értesítést az info@polopark.hu címre.

Kupon

A weboldalon a Póló Park és a vele partneri együttműködés keretében közvetetten kibocsájtott kuponok használhatók fel. Egy kupon vagy százalékos vagy fix összegű kedvezményre jogosíthat. A fix összegű kupon minden esetben bruttó értékben és forintban értendő.
Az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon felhasználásra kerül.
A felhasznált kupon kódja megjelenik a visszaigazoló e-mail-ben. A lejárt vagy felhasznált kupon újra nem használható.
A nem névre szóló kuponok átruházhatóak, de a névre szóló egyedi kedvezmények átruházása szigorúan tilos.
A kupon kedvezmény más kuponnal nem vonható össze, viszont az akciós termékekre is érvényesíthetőek. A kupon a weboldalon található összes termékre felhasználható. A kuponokat csak online, a weboldalon keresztül lehet érvényesíteni, az üzletben nem. Ha a webshopban rendeltél, felhasználtad a kupont és személyes átvételt jelöltél meg, úgy természetesen az üzletben is a kedvezményes árat kell kifizetned!
Az online kupon többszörösítése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos!
A Szolgáltató nem vállal felelősséget a webáruház részéről a kupon elfogadására, a kuponnal igénybe vehető szolgáltatásra, termékre, a kupon jogosulatlan felhasználása esetén! A kuponok lejárati ideje eltérhet egymástól, a kupon lejárati ideje minden esetben a kiküldött e-mail üzenetekben szerepel.

A kupon felhasználása

A kupont a kosár tartalmának ellenőrzésekor, a fizetési adatok megadásával egyidejűleg lehet beváltani. A “kuponkód” mezőbe kell az online kupon kódját beírni, majd a „Kupon beváltása” gombra kattintva lehet a kedvezményt érvényesíteni.
Ha mégsem szeretnénk a rendelésnél a kupont beváltani, a kupon sorában található „Eltávolítás” gombbal törölhetjük azt. Ilyen esetben a kupon később, a lejárati időn belül felhasználható marad.

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvétes fizetés
Ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak fizet készpénzben vagy bankkártyával.
Közvetlen banki átutalás
Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik. Rendelés után ha 8 munkanapon belül nem érkezik meg a pénz a számlánkra, a rendelést semmisnek tekintjük.
Bankkártyás fizetés
Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Intézmény azonosító: 25353192. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruházunk oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Az alábbi kártyatípusok használhatók
⦁ MasterCard
⦁ Maestro
⦁ Visa
⦁ Visa Electron
⦁ American Express
A számla az áruval együtt érkezik.
ADATVÉDELEM
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Az adatait harmadik félnek nem adjuk át.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Részletek az Adatvédelmi Nyilatkozatban.